Veganska bananpannkakor
Vem behöver ägg och mejeriprodukter för att göra goda pannkakor? Inte jag! Banan är helt enkelt svaret på allt i det här livet, är det inte? Goda i smoothies, i maträtter och i bakverk såsom mina raw brownies med banantopping, eller nicecream till exempel. Så varsågoda, nedan har ni ett helt veganskt bananpannkaks-recept som är svårt att misslyckas med. Enjoy the power of the banana pancake.
Veganska Bananpannkakor
(Ca 5 ganska tjocka pannkakor)
2,5 dl vetemjöl
3 dl sojamjölk
2 bananer
1 tsk agavesirap
1 nypa salt
2 bananer
1 tsk agavesirap
1 nypa salt
1 tsk vaniljpulver
1 msk kokosolja
En klick mjölkfritt margarin
Mixa ihop ingredienserna i en mixer (har du ingen går det bra att mosa bananerna och vispa ihop allt istället). Stek i några minuter på varje sida i lite margarin på medelhög värme.
Serveras tillsammans med valfria bär och agavesirap. Tadaa!

Emrielle
Men gott!!!